Oltulu Arda Türkiye üçüncüsü oldu

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2023 - 22:29, Güncelleme: 08.06.2023 - 09:27
 

Oltulu Arda Türkiye üçüncüsü oldu

Oltulu Arda Türkiye üçüncüsü oldu
Oltulu Arda Polat Ay, U 15 yaş serbest güreş şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olarak Oltuluları gururlandırdı.Niğde’de yapılan U 15 yaş serbest Güreş şampiyonasında Arda Polat Ay, Türkiye üçüncüsü oldu. EBB Spor Kulübü sporcusu olan Oltulu Arda Polat Ay’ın başarısı Oltulu güreş severler tarafından sevinçle karşılandı. Arda Polat Ay, çok zorlu müsabakalar yaparak üçüncü olduğunu belirterek önümüzdeki şampiyonluklara gece gündüz çalışarak Türkiye şampiyonu olacağının sözünü verdi.
Oltulu Arda Türkiye üçüncüsü oldu
Oltulu Arda Polat Ay, U 15 yaş serbest güreş şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olarak Oltuluları gururlandırdı.
Niğde’de yapılan U 15 yaş serbest Güreş şampiyonasında Arda Polat Ay, Türkiye üçüncüsü oldu. EBB Spor Kulübü sporcusu olan Oltulu Arda Polat Ay’ın başarısı Oltulu güreş severler tarafından sevinçle karşılandı. Arda Polat Ay, çok zorlu müsabakalar yaparak üçüncü olduğunu belirterek önümüzdeki şampiyonluklara gece gündüz çalışarak Türkiye şampiyonu olacağının sözünü verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.