Oltulu kız hentbol takımı il birincisi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2023 - 22:28, Güncelleme: 24.11.2023 - 16:56
 

Oltulu kız hentbol takımı il birincisi

Oltulu kız hentbol takımı il birincisi
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul sporları Gençler Hentbol İl birinciliği müsabakalarında oynadığı 3 maçı da kazanan Oltu İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kızlar Hentbol takımı Erzurum’da il birincisi oldu.Oltu İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Orhan Süzen, “Kız Hentbol takımımız il birincisi olarak ilçemizi gururlandırmıştır. Okulumuzun Beden eğitim Öğretmenimizin çalıştırdığı hentbol takımımız ilimizi temsilen Aralık ayında düzenlenecek grup müsabakalarına katılacaklardır. Takımımız aynı zamanda fair play ödülü aldı. Beden eğitim Öğretmenim Ömer Macit ve sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Oltulu kız hentbol takımı il birincisi
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul sporları Gençler Hentbol İl birinciliği müsabakalarında oynadığı 3 maçı da kazanan Oltu İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kızlar Hentbol takımı Erzurum’da il birincisi oldu.
Oltu İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Orhan Süzen, “Kız Hentbol takımımız il birincisi olarak ilçemizi gururlandırmıştır. Okulumuzun Beden eğitim Öğretmenimizin çalıştırdığı hentbol takımımız ilimizi temsilen Aralık ayında düzenlenecek grup müsabakalarına katılacaklardır. Takımımız aynı zamanda fair play ödülü aldı. Beden eğitim Öğretmenim Ömer Macit ve sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.