Palandöken Kültür Festivali’nde Bengü coşkusu

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2023 - 22:17, Güncelleme: 21.08.2023 - 17:16
 

Palandöken Kültür Festivali’nde Bengü coşkusu

Palandöken Kültür Festivali’nde Bengü coşkusu
Palandöken Kültür Festivali dolu dolu etkinlik ve konserle sürüyor. Festivalin ikinci günü ünlü pop sanatçısı Bengü, Erzurum’da sevenleriyle bir araya geldi.Festivalin 2. gün sanatçısı olan Merve Özbey’in rahatsızlandığı gerekçesiyle Erzurum konserine gelemediği iddia edilirken, yerine ünlü sanatçı Bengü çıktı. Erzurum yeni Miting Alanı’nda gerçekleştirilen konserde, Bengü binlerce seveniyle şarkılarını söyledi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri’nin Erzurum durağı, birçok konser ve etkinlikle 19-27 Ağustos’ta tarihleri arasında devam edecek.
Palandöken Kültür Festivali’nde Bengü coşkusu
Palandöken Kültür Festivali dolu dolu etkinlik ve konserle sürüyor. Festivalin ikinci günü ünlü pop sanatçısı Bengü, Erzurum’da sevenleriyle bir araya geldi.
Festivalin 2. gün sanatçısı olan Merve Özbey’in rahatsızlandığı gerekçesiyle Erzurum konserine gelemediği iddia edilirken, yerine ünlü sanatçı Bengü çıktı. Erzurum yeni Miting Alanı’nda gerçekleştirilen konserde, Bengü binlerce seveniyle şarkılarını söyledi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri’nin Erzurum durağı, birçok konser ve etkinlikle 19-27 Ağustos’ta tarihleri arasında devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.