Polis Akademisi Başkanından Erzurum’a ziyaret

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2023 - 14:13, Güncelleme: 16.10.2023 - 13:58
 

Polis Akademisi Başkanından Erzurum’a ziyaret

Polis Akademisi Başkanından Erzurum’a ziyaret
Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, devam eden eğitim faaliyetlerini yerinde incelemek ve denetlemek üzere Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.Ziyarette Akademi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezine 29. Dönem POMEM olarak eğitimlerine devam etmekte olan Polis Memuru adaylarına “Meslek İlkeleri”, “Türkiye’nin Güvenlik Politikaları” ve “Polis Teşkilatı” konuları üzerine bir konuşma yaptı.Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak ve Polis Akademisi Başkan Yardımcısı 1.Sınıf Emniyet Müdürü Doç. Dr. Ufuk Ayhan ile birlikte Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü ziyaretine eşlik etti.
Polis Akademisi Başkanından Erzurum’a ziyaret
Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, devam eden eğitim faaliyetlerini yerinde incelemek ve denetlemek üzere Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette Akademi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezine 29. Dönem POMEM olarak eğitimlerine devam etmekte olan Polis Memuru adaylarına “Meslek İlkeleri”, “Türkiye’nin Güvenlik Politikaları” ve “Polis Teşkilatı” konuları üzerine bir konuşma yaptı.
Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak ve Polis Akademisi Başkan Yardımcısı 1.Sınıf Emniyet Müdürü Doç. Dr. Ufuk Ayhan ile birlikte Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü ziyaretine eşlik etti.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.