Şehitkamil’deki 9 çadır kentte 17 bin kişi barınıyor

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2023 - 20:25, Güncelleme: 10.02.2023 - 18:18
 

Şehitkamil’deki 9 çadır kentte 17 bin kişi barınıyor

Şehitkamil’deki 9 çadır kentte 17 bin kişi barınıyor
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde 9 farklı noktada kurulan çadır kentte 17 bin kişi misafir ediliyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, il genelinde 900 mühendisin kapı kapı gezerek hasar tespit çalışması yürütüldüğü söyledi.Dron ile görüntülenen çadır kurulum çalışmalarını inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, "Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Diğer vilayetlere bakınca halimize şükrediyoruz. Şehitkamil ilçesinde bulunan 9 toplu çadır alanı var. Toplamda 17 bin vatandaşımızı barındırıyoruz. Kış olması ve yağış bulunması nedeniyle vatandaşlarımız büyük sıkıntı çekiyor. Hem vatandaşlarımızın iaşesi, hem de barınma noktasında imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz’’ dedi.Hasar tespiti başladıBaşkan Fadıloğlu, insanların bir yandan ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan da arama kurtarma ve binalardaki hasar tespit çalışmalarının da gerçekleştirildiğini belirterek, il genelinde 900 mühendisin kapı kapı dolaşarak hasarı tespit ettiğini kaydetti. Fadıloğlu, ’’Çevre Şehircilik Bakanlığımız, hem kamu kuruluşlarımızın, hem de sivil yapıların kontrollerini gerçekleştiriyor. Sadece Gaziantep’te yaklaşık 900 mühendis, tek tek hane hane geziyor. Vatandaşlarımıza E- devlet üzerinden adına kayıtlı evinin bilgilerini görebilecek. Ona göre barınmasını sağlayacak" diye konuştu.
Şehitkamil’deki 9 çadır kentte 17 bin kişi barınıyor
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde 9 farklı noktada kurulan çadır kentte 17 bin kişi misafir ediliyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, il genelinde 900 mühendisin kapı kapı gezerek hasar tespit çalışması yürütüldüğü söyledi.
Dron ile görüntülenen çadır kurulum çalışmalarını inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, "Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Diğer vilayetlere bakınca halimize şükrediyoruz. Şehitkamil ilçesinde bulunan 9 toplu çadır alanı var. Toplamda 17 bin vatandaşımızı barındırıyoruz. Kış olması ve yağış bulunması nedeniyle vatandaşlarımız büyük sıkıntı çekiyor. Hem vatandaşlarımızın iaşesi, hem de barınma noktasında imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz’’ dedi.
Hasar tespiti başladı
Başkan Fadıloğlu, insanların bir yandan ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan da arama kurtarma ve binalardaki hasar tespit çalışmalarının da gerçekleştirildiğini belirterek, il genelinde 900 mühendisin kapı kapı dolaşarak hasarı tespit ettiğini kaydetti. Fadıloğlu, ’’Çevre Şehircilik Bakanlığımız, hem kamu kuruluşlarımızın, hem de sivil yapıların kontrollerini gerçekleştiriyor. Sadece Gaziantep’te yaklaşık 900 mühendis, tek tek hane hane geziyor. Vatandaşlarımıza E- devlet üzerinden adına kayıtlı evinin bilgilerini görebilecek. Ona göre barınmasını sağlayacak" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.