Şehri Söz isimli Derginin 3. sayısı çıktı

ERZURUM 20.09.2021 - 19:53, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Şehri Söz isimli Derginin 3. sayısı çıktı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Şehri Söz adlı aktüel, sanat ve analiz dergisinin 3. sayısı çıkarak, okurlarıyla buluştu.     Pandemi dolayısıyla yayınlarına ara veren ve Erzurum'da çıkarılan 'Şehri Söz'  Dergisi artık 3 ay da bir okurlarıyla buluşacak.     Erzurum'dan ülke geneline yayılarak geniş kitlelere yayılan derginin İzmir'de de şubesi bulunuyor. Derginin Genel Koordinatörü Sercan Çetin yaptığı açıklamada, ''Uzun geçen pandemi sürecinin ardından üçüncü sayı ile okurlarımızın karşısındayız. Kendi çıtamızı yükseltmenin verdiği sorumlulukla, bu sayımızda da yine elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Başta Erzurum  olmak üzere, tüm Türkiye'ye karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek maksadıyla dergi fikrimizi hayata geçirmiştik. Gelinen noktada tüm kesimlerden olumlu görüşler aldık. Bu fikrimizi hayata geçirmenin yanında,  çabamızı gerçekleştirebilmemize vesile olan Yayın Kurulumuza, şehre yön veren kıymetli yazarlarımıza, tanıtım çalışmalarında bize destek olanlara ve herkese teşekkür ediyoruz'' dedi.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Şehri Söz adlı aktüel, sanat ve analiz dergisinin 3. sayısı çıkarak, okurlarıyla buluştu.
 
 
Pandemi dolayısıyla yayınlarına ara veren ve Erzurum'da çıkarılan 'Şehri Söz'  Dergisi artık 3 ay da bir okurlarıyla buluşacak.
 
 
Erzurum'dan ülke geneline yayılarak geniş kitlelere yayılan derginin İzmir'de de şubesi bulunuyor. Derginin Genel Koordinatörü Sercan Çetin yaptığı açıklamada, ''Uzun geçen pandemi sürecinin ardından üçüncü sayı ile okurlarımızın karşısındayız. Kendi çıtamızı yükseltmenin verdiği sorumlulukla, bu sayımızda da yine elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Başta Erzurum  olmak üzere, tüm Türkiye'ye karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek maksadıyla dergi fikrimizi hayata geçirmiştik. Gelinen noktada tüm kesimlerden olumlu görüşler aldık. Bu fikrimizi hayata geçirmenin yanında,  çabamızı gerçekleştirebilmemize vesile olan Yayın Kurulumuza, şehre yön veren kıymetli yazarlarımıza, tanıtım çalışmalarında bize destek olanlara ve herkese teşekkür ediyoruz'' dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.