Short Track test yarışlarına yoğun ilgi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2023 - 11:16, Güncelleme: 09.04.2023 - 10:04
 

Short Track test yarışlarına yoğun ilgi

Short Track test yarışlarına yoğun ilgi
Türkiye Buz Paten Federasyonu’nun 5 il de düzenlemiş olan Türkiye Şampiyonası test yarışmaları tamamlandı.Short Track branşı sporcularının son yıllarda Dünya ve Avrupa şampiyonalarında almış olduğu başarılar neticesinde yarışmalar yoğun ilgi görmeye başladı.Erzurum 2000’lik buz pistinde gerçekleştirilen test yarışlarını yerinde takip eden yönetim kurulu üyeleri hakem antrenör ve sporculara başarı dileklerinde bulundular.Yarışmada derece sağlayan sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Short Track test yarışlarına yoğun ilgi
Türkiye Buz Paten Federasyonu’nun 5 il de düzenlemiş olan Türkiye Şampiyonası test yarışmaları tamamlandı.
Short Track branşı sporcularının son yıllarda Dünya ve Avrupa şampiyonalarında almış olduğu başarılar neticesinde yarışmalar yoğun ilgi görmeye başladı.
Erzurum 2000’lik buz pistinde gerçekleştirilen test yarışlarını yerinde takip eden yönetim kurulu üyeleri hakem antrenör ve sporculara başarı dileklerinde bulundular.
Yarışmada derece sağlayan sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.