Sümeyye milli takımda

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2023 - 21:31, Güncelleme: 21.10.2023 - 12:43
 

Sümeyye milli takımda

Sümeyye milli takımda
Erzurumlu özel sporcu Sümeyye Uruk, milli takıma seçilerek büyük bir başarıya imza attı.Ankara 19 Mayıs Spor Salonu’nda yapılan Özel Sporcular Cimnastik Milli Takımına seçmelerinde önemli bir başarıya atan Sümeyye Uruk’un başarısı ailesi ve hemşerilerini gururlandırdı. Kendi imkanları ile hazırlandığı seçmelerde ortaya koyduğu başarılı performans ile milli takıma seçilmeye hak kazanan Sümeyye Uruk (16) önümüzdeki yıl Antalya’da yapılacak olan Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.Özel Eğitim Meslek Lisesi birinci sınıf öğrencisi olan Sümeyye Uruk, dünya şampiyonasında başarı elde etmek için elinden gelen çabayı ortaya koyacağını belirtti.
Sümeyye milli takımda
Erzurumlu özel sporcu Sümeyye Uruk, milli takıma seçilerek büyük bir başarıya imza attı.
Ankara 19 Mayıs Spor Salonu’nda yapılan Özel Sporcular Cimnastik Milli Takımına seçmelerinde önemli bir başarıya atan Sümeyye Uruk’un başarısı ailesi ve hemşerilerini gururlandırdı. Kendi imkanları ile hazırlandığı seçmelerde ortaya koyduğu başarılı performans ile milli takıma seçilmeye hak kazanan Sümeyye Uruk (16) önümüzdeki yıl Antalya’da yapılacak olan Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.
Özel Eğitim Meslek Lisesi birinci sınıf öğrencisi olan Sümeyye Uruk, dünya şampiyonasında başarı elde etmek için elinden gelen çabayı ortaya koyacağını belirtti.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.