Tercan’da Hayati İnanç söyleşisine yoğun ilgi

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2023 - 16:46, Güncelleme: 15.12.2023 - 09:53
 

Tercan’da Hayati İnanç söyleşisine yoğun ilgi

Tercan’da Hayati İnanç söyleşisine yoğun ilgi
Edebiyat ve düşünce hayatının önemli isimlerinden Hayati İnanç, söyleşi programları kapsamında Erzincan’ın Tercan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.Hayati İnanç, Tercan Kaymakamlığının organize ettiği söyleşi programı için Tercan’a geldi. İlk olarak lise öğrencileri ile bir araya gelen Hayati İnanç, daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek bilgi ve birikimini aktardı. Kitap tavsiyelerinde de bulunan Hayati İnanç, vatandaşların göstermiş olduğu yoğun ilgiye de teşekkür etti.Tercan Mamahatun Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa Kaymakam Cafer Kaymakçı, eşi Ümmühan Kaymakçı, Tercan Belediye Başkan Vekili Ednan Güney, Belde Belediye Başkanları, hâkim ve savcılar, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.Söyleşi kitap imzalanması ve hediye takdimi yapılıp toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.
Tercan’da Hayati İnanç söyleşisine yoğun ilgi
Edebiyat ve düşünce hayatının önemli isimlerinden Hayati İnanç, söyleşi programları kapsamında Erzincan’ın Tercan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Hayati İnanç, Tercan Kaymakamlığının organize ettiği söyleşi programı için Tercan’a geldi. İlk olarak lise öğrencileri ile bir araya gelen Hayati İnanç, daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek bilgi ve birikimini aktardı. Kitap tavsiyelerinde de bulunan Hayati İnanç, vatandaşların göstermiş olduğu yoğun ilgiye de teşekkür etti.
Tercan Mamahatun Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa Kaymakam Cafer Kaymakçı, eşi Ümmühan Kaymakçı, Tercan Belediye Başkan Vekili Ednan Güney, Belde Belediye Başkanları, hâkim ve savcılar, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Söyleşi kitap imzalanması ve hediye takdimi yapılıp toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.