TFF 2 lig Beyaz Grup Amedspor : 0 - Ankaraspor : 0

SPOR 06.11.2022 - 19:21, Güncelleme: 06.11.2022 - 20:38
 

TFF 2 lig Beyaz Grup Amedspor : 0 - Ankaraspor : 0

TFF 2. Lig Beyaz Grup 13. hafta açılış maçında Ankaraspor deplasmanda Amedspor ile berabere kalarak 1 puan ile Ankara'ya döndü.
Erzurumsonhaber / Erzurum - TFF 2. Lig Beyaz grup 13. haftanın açılış maçında Ankaraspor deplasmanda güçlü rakibi Amedspor ile golsüz berabere kaldı. Ankaraspor'un 1 golününde ofsayt gerekçesiyle iptal edildiği maçta Ankaraspor ve Amedspor 1 puan ile haftayı kapattı. Ankaraspor bu sonuçla puanını 21 e çıkartıp, puan tablosunda 3. sıraya yükseldi. 09 Kasım 2022 Çarşamba günü Ziraat Türkiye kupasında Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak olan ankaraspor,  13 Kasım 2022 Pazar günü kendi evinde Esenler Erok spor'u konuk edecek.   Maç sonunda Ankaraspor başkanı Mehmet Emin Katipoğlu Amedspor başkanı Selahattin Yıldırım'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Katipoğlu yaptığı açıklamada " Diyarbakır’a geldiğimiz gün bizi karşılayan, antrenman tesislerini bize açan, maç sonu bizi uğurlayan Amed Spor başkanı Sellahattin Yıldırım’a, yönetimine ve camiasına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu bize hissettirdiler, bundan sonraki müsabakalarında başarılar dilerim." dedi.      
TFF 2. Lig Beyaz Grup 13. hafta açılış maçında Ankaraspor deplasmanda Amedspor ile berabere kalarak 1 puan ile Ankara'ya döndü.

Erzurumsonhaber / Erzurum - TFF 2. Lig Beyaz grup 13. haftanın açılış maçında Ankaraspor deplasmanda güçlü rakibi Amedspor ile golsüz berabere kaldı.

Ankaraspor'un 1 golününde ofsayt gerekçesiyle iptal edildiği maçta Ankaraspor ve Amedspor 1 puan ile haftayı kapattı.

Ankaraspor bu sonuçla puanını 21 e çıkartıp, puan tablosunda 3. sıraya yükseldi.

09 Kasım 2022 Çarşamba günü Ziraat Türkiye kupasında Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak olan ankaraspor,  13 Kasım 2022 Pazar günü kendi evinde Esenler Erok spor'u konuk edecek.

 

Maç sonunda Ankaraspor başkanı Mehmet Emin Katipoğlu Amedspor başkanı Selahattin Yıldırım'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Katipoğlu yaptığı açıklamada

Diyarbakır’a geldiğimiz gün bizi karşılayan, antrenman tesislerini bize açan, maç sonu bizi uğurlayan Amed Spor başkanı Sellahattin Yıldırım’a, yönetimine ve camiasına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu bize hissettirdiler, bundan sonraki müsabakalarında başarılar dilerim." dedi.

 

 

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.