TFF 2 lig Beyaz Grup Ankaraspor : 0 - Sivas Belediyespor : 0

SPOR 29.10.2022 - 21:50, Güncelleme: 29.10.2022 - 21:50
 

TFF 2 lig Beyaz Grup Ankaraspor : 0 - Sivas Belediyespor : 0

TFF 2. Lig Beyaz Grup 12. hafta Ankaraspor :konuk ettiği Sivas Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - TFF 2.lig Beyaz grupta Ankaraspor sahasında Sivas Belediyespor 'u konuk etti. TFF 2.lig Beyaz grupta 12.haftanın açılış maçında Ankaraspor Etimesgut Belediye Atatürk stadında konuk ettiği Sivas Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Ankaraspor ve Sivas Belediyespor sahadan 1 puan ile ayrıldı. Ankaraspor bu sonuçla puanını 20 ye çıkarırken  konuk Sivas Belediyespor ise puanını 3 e yükseltti.   Ankaraspor'da Barış Zeren, Alaettin Batuhan Tur ve Erdal Öztürk sarı kart görürkern Barış Zeren 2. sarı karttan kırmızı kart gördü. Sivas Belediyespor'da Arda Keser, Uğur Bulut, Ozan Kılıçoğlu, Furkan Sağman, Ahmet Özer, Halil İbrahim Mızrap, Barış Bozdilki, Seymen Salih Adalı sarı kart gördü. Ankaraspor son 6 maçta mağlubiyet görmezken, konuk Sivas Belediyespor 6 hafta sonra puan ile tanıştı.                  
TFF 2. Lig Beyaz Grup 12. hafta Ankaraspor :konuk ettiği Sivas Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - TFF 2.lig Beyaz grupta Ankaraspor sahasında Sivas Belediyespor 'u konuk etti.

TFF 2.lig Beyaz grupta 12.haftanın açılış maçında Ankaraspor Etimesgut Belediye Atatürk stadında konuk ettiği Sivas Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.

Ankaraspor ve Sivas Belediyespor sahadan 1 puan ile ayrıldı.

Ankaraspor bu sonuçla puanını 20 ye çıkarırken  konuk Sivas Belediyespor ise puanını 3 e yükseltti.

 

Ankaraspor'da Barış Zeren, Alaettin Batuhan Tur ve Erdal Öztürk sarı kart görürkern Barış Zeren 2. sarı karttan kırmızı kart gördü.

Sivas Belediyespor'da Arda Keser, Uğur Bulut, Ozan Kılıçoğlu, Furkan Sağman, Ahmet Özer, Halil İbrahim Mızrap, Barış Bozdilki, Seymen Salih Adalı sarı kart gördü.

Ankaraspor son 6 maçta mağlubiyet görmezken, konuk Sivas Belediyespor 6 hafta sonra puan ile tanıştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.