TFF 2. Lig Beyaz Grup Ankaraspor : 3 - Menemenspor : 1

SPOR 04.09.2022 - 10:41, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

TFF 2. Lig Beyaz Grup Ankaraspor : 3 - Menemenspor : 1

Tff 2 lig Beyaz Grupta Ankaraspor Menemenspor u 3-1 ile geçti
Tff 2. Lig Beyaz grupta Sahasında Menemenspor'u ağırlayan Ankaraspor 3 puanı 3 gol ile aldı.         Genç teknik direktör Adem Çağlayan Ankaraspor'u oynattığı güzel futbol ile menemenspor engelini aşarak 2. maçında 3 puanı aldı.         Menemenspor maçın 34. dakikasında Ali Özgün'ün penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçti.   Maçın ilk yarısı Menemenspor'un deplasmanda Ankaraspor karşısında 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.   2. yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan Ankaraspor baskılı ve güzel oyunu sayesinde 63. dakikada sonradan oyuna giren Mehmet Tarlabölen in attığı gol ile skorda eşitliği sağladı 1-1   75. dakikada baskılı ve istekli oyun sonucunda Ankaraspor Bahattin Köse'nin attığı gol ile öne geçti 2-1   Baskılı futbola devam eden Ankaraspor uzatma dakikasında Sedat Cengiz'in attığı gol ile farkı 2 ye çıkardı. 3-1   Ankarasporlu taraftarlar oynanan güzel futbol ve 3-1 lik galibiyet sonrası futbolcuları alkışlayarak soyunma odasına gönderdi.         Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Ankaraspor'un Genç Teknik direktör Adem Çağlayan " Rakibimizin maçını hafta içi analiz ettikten sonra bütün hücum geçişleri ve zaafları hakkında bilgi sahibiydik. Devre arası dizilişimizde değişiklik yaparak oyunun kontrolünü tamamen ele geçirdik. Rakibimizin 1. bölgeden 3. bölgeye geçerken attığı yüksek toplardan sonra dönen topları bizim almamız gerektiğini ısrarla devre arası oyuncularımıza tekrarladık. Oyuncularımız istenilenleri eksiksiz yapınca güzel, coşkulu  bir oyunla galip geldik. Soyunma odasına 1-0 mağlup girip 2. yarı iyi Reaksiyon gösterip maçı kazanmak gelecek adına bize umut verdi. Bu Galibiyet Başkanımız Memet Emin Katipoğlu ve Ankaraspor Camiamıza hediye ediyoruz." İfadelerini kullandı.        
Tff 2 lig Beyaz Grupta Ankaraspor Menemenspor u 3-1 ile geçti

Tff 2. Lig Beyaz grupta Sahasında Menemenspor'u ağırlayan Ankaraspor 3 puanı 3 gol ile aldı.

 

 

 

 

Genç teknik direktör Adem Çağlayan Ankaraspor'u oynattığı güzel futbol ile menemenspor engelini aşarak 2. maçında 3 puanı aldı.

 

 

 

 

Menemenspor maçın 34. dakikasında Ali Özgün'ün penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçti.

 

Maçın ilk yarısı Menemenspor'un deplasmanda Ankaraspor karşısında 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

2. yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan Ankaraspor baskılı ve güzel oyunu sayesinde 63. dakikada sonradan oyuna giren Mehmet Tarlabölen in attığı gol ile skorda eşitliği sağladı 1-1

 

75. dakikada baskılı ve istekli oyun sonucunda Ankaraspor Bahattin Köse'nin attığı gol ile öne geçti 2-1

 

Baskılı futbola devam eden Ankaraspor uzatma dakikasında Sedat Cengiz'in attığı gol ile farkı 2 ye çıkardı. 3-1

 

Ankarasporlu taraftarlar oynanan güzel futbol ve 3-1 lik galibiyet sonrası futbolcuları alkışlayarak soyunma odasına gönderdi.

 

 

 

 

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Ankaraspor'un Genç Teknik direktör Adem Çağlayan " Rakibimizin maçını hafta içi analiz ettikten sonra bütün hücum geçişleri ve zaafları hakkında bilgi sahibiydik. Devre arası dizilişimizde değişiklik yaparak oyunun kontrolünü tamamen ele geçirdik. Rakibimizin 1. bölgeden 3. bölgeye geçerken attığı yüksek toplardan sonra dönen topları bizim almamız gerektiğini ısrarla devre arası oyuncularımıza tekrarladık. Oyuncularımız istenilenleri eksiksiz yapınca güzel, coşkulu  bir oyunla galip geldik. Soyunma odasına 1-0 mağlup girip 2. yarı iyi Reaksiyon gösterip maçı kazanmak gelecek adına bize umut verdi. Bu Galibiyet Başkanımız Memet Emin Katipoğlu ve Ankaraspor Camiamıza hediye ediyoruz." İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.