Tortum Çayı’na araç uçtu, 4 kişi yaralandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2023 - 19:08, Güncelleme: 12.09.2023 - 19:05
 

Tortum Çayı’na araç uçtu, 4 kişi yaralandı

Tortum Çayı’na araç uçtu, 4 kişi yaralandı
Erzurum-Artvin Karayolu’nda meydana gelen kazada bir araç Tortum Çayı’nda uçtu, kazada 4 kişi yaralandı.Henüz sebebi bilinmeyen bir sebepten dolayı Tortum’un Pehlivanlı Köyü yakınlarında meydana gelen olayda dereye düşen araca polis ve itfaiye ekipleri müdahale etti. Araçtan yaralı olarak 4 kişi çıkarıldı ve Uzundere İlçe Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili incelemesini sürdürüyor.
Tortum Çayı’na araç uçtu, 4 kişi yaralandı
Erzurum-Artvin Karayolu’nda meydana gelen kazada bir araç Tortum Çayı’nda uçtu, kazada 4 kişi yaralandı.
Henüz sebebi bilinmeyen bir sebepten dolayı Tortum’un Pehlivanlı Köyü yakınlarında meydana gelen olayda dereye düşen araca polis ve itfaiye ekipleri müdahale etti. Araçtan yaralı olarak 4 kişi çıkarıldı ve Uzundere İlçe Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili incelemesini sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.