Vali Çiftçi öğrencilerle sabah kahvaltısında buluştu

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2023 - 16:48, Güncelleme: 29.09.2023 - 09:20
 

Vali Çiftçi öğrencilerle sabah kahvaltısında buluştu

Vali Çiftçi öğrencilerle sabah kahvaltısında buluştu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Palandöken ilçesinde bulunan Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret etti.Sabah saatlerinde öğrencilerle kahvaltıda bir araya gelen Vali Çiftçi, gençlerle bir müddet sohbet etti. Ardından öğrencilerin kaldığı pansiyon, kütüphane, etüt odalarını inceleyen Vali Çiftçi, eğitim-öğretim faaliyetleri bakımından geleceğe yatırımın en temel noktası olan öğrencilerin bilimle, sanatla buluşmasını vurguladı. Bilim ve sanat faaliyetleriyle desteklenen öğrencilerin ders başarısının da arttığına değinen Vali Çiftçi, okul yöneticilerinden okulun başarı sıralaması konusunda da bilgi aldı.
Vali Çiftçi öğrencilerle sabah kahvaltısında buluştu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Palandöken ilçesinde bulunan Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret etti.
Sabah saatlerinde öğrencilerle kahvaltıda bir araya gelen Vali Çiftçi, gençlerle bir müddet sohbet etti. Ardından öğrencilerin kaldığı pansiyon, kütüphane, etüt odalarını inceleyen Vali Çiftçi, eğitim-öğretim faaliyetleri bakımından geleceğe yatırımın en temel noktası olan öğrencilerin bilimle, sanatla buluşmasını vurguladı. Bilim ve sanat faaliyetleriyle desteklenen öğrencilerin ders başarısının da arttığına değinen Vali Çiftçi, okul yöneticilerinden okulun başarı sıralaması konusunda da bilgi aldı.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.