Vali Çiftçi’den esnaf ziyareti

BÖLGE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2023 - 17:15, Güncelleme: 03.09.2023 - 09:37
 

Vali Çiftçi’den esnaf ziyareti

Vali Çiftçi’den esnaf ziyareti
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Taşmağazalar esnafıyla bir araya geldi.Dükkanları tek tek dolaşıp esnafın halini hatırını soran Vali Çiftçi, talepleri dinledi. Dükkanlarda esnafla ayaküstü samimi sohbetlerde bulunan Vali Çiftçi, "Şimdilik bu tanışma ziyaretleri, o yüzden biraz kısa tutuyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde daha geniş zamanda tekrar çayınızı içmeye geleceğim. Allah esnafımıza hayırlı bol kazançlar versin" dedi.
Vali Çiftçi’den esnaf ziyareti
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Taşmağazalar esnafıyla bir araya geldi.
Dükkanları tek tek dolaşıp esnafın halini hatırını soran Vali Çiftçi, talepleri dinledi. Dükkanlarda esnafla ayaküstü samimi sohbetlerde bulunan Vali Çiftçi, "Şimdilik bu tanışma ziyaretleri, o yüzden biraz kısa tutuyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde daha geniş zamanda tekrar çayınızı içmeye geleceğim. Allah esnafımıza hayırlı bol kazançlar versin" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.