Vali Çiftçi’nin Erzurumspor sevinci

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2023 - 17:59, Güncelleme: 21.12.2023 - 09:49
 

Vali Çiftçi’nin Erzurumspor sevinci

Vali Çiftçi’nin Erzurumspor sevinci
Trendyol 1. Ligde mücadele eden Erzurumspor’un maçlarını izleyen Vali Mustafa Çiftçi’nin son dakikada gelen gol sonrası heyecanı gözlerden kaçmadı.Erzurumspor’un iç saha maçlarını yakından takip eden Vali Mustafa Çiftçi, dünkü Ümraniyespor maçını Vali Yardımcıları ile birlikte tribünden izledi. Mavi-beyazlı takımın uzatmaların son dakikasında attığı gol tüm tribünleri olduğu gibi Vali Mustafa Çiftçi’yi de sevindirdi.Vali Çiftçi, maçın uzatma dakikalarında alınan 1 puandan ötürü teknik ekip ve sporcuları tebrik etti.
Vali Çiftçi’nin Erzurumspor sevinci
Trendyol 1. Ligde mücadele eden Erzurumspor’un maçlarını izleyen Vali Mustafa Çiftçi’nin son dakikada gelen gol sonrası heyecanı gözlerden kaçmadı.
Erzurumspor’un iç saha maçlarını yakından takip eden Vali Mustafa Çiftçi, dünkü Ümraniyespor maçını Vali Yardımcıları ile birlikte tribünden izledi. Mavi-beyazlı takımın uzatmaların son dakikasında attığı gol tüm tribünleri olduğu gibi Vali Mustafa Çiftçi’yi de sevindirdi.
Vali Çiftçi, maçın uzatma dakikalarında alınan 1 puandan ötürü teknik ekip ve sporcuları tebrik etti.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.