Valilikten yağış uyarısı

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2023 - 18:36, Güncelleme: 26.11.2023 - 13:46
 

Valilikten yağış uyarısı

Valilikten yağış uyarısı
Erzurum Valiliği pazartesi günü beklenen kuvvetli karla karışık yağmur ve kar için vatandaşları uyardı.Valilik tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi, “Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan değerlendirmelere göre; 27.11.2023 Pazartesi günü beklenen yağışların, Erzurum ve çevresinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin edilmektedir. Sel, ulaşımda aksamalar, yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı ile kuvvetli güney yönlü rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”
Valilikten yağış uyarısı
Erzurum Valiliği pazartesi günü beklenen kuvvetli karla karışık yağmur ve kar için vatandaşları uyardı.
Valilik tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi, “Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan değerlendirmelere göre; 27.11.2023 Pazartesi günü beklenen yağışların, Erzurum ve çevresinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin edilmektedir. Sel, ulaşımda aksamalar, yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı ile kuvvetli güney yönlü rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.