Vergi Haftası’nda vatandaşlar bilinçlendirilecek

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2024 - 19:16, Güncelleme: 27.02.2024 - 13:37
 

Vergi Haftası’nda vatandaşlar bilinçlendirilecek

Vergi Haftası’nda vatandaşlar bilinçlendirilecek
Erzurum’da 35. Vergi Haftası etkinlikleri düzenlenen törenle başladı.Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Atabek, birim amirleri, kamu kurumları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla Havuzbaşı Meydanı Atatürk Anıtında düzenlenen tören ile başlayan Vergi Haftası çerçevesinde bir dizi etkinlik ve bilinçlendirme programları yapılacak.Ülkemizde her yıl Şubat ayının son haftası ’Vergi Haftası’ olarak kutlanıyor. Bu hafta boyunca kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, kamu hizmetlerinin gerçekleştirilmesi için verginin önemini vurgulamak amacıyla bir dizi etkinlik düzenleniyor
Vergi Haftası’nda vatandaşlar bilinçlendirilecek
Erzurum’da 35. Vergi Haftası etkinlikleri düzenlenen törenle başladı.
Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Atabek, birim amirleri, kamu kurumları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla Havuzbaşı Meydanı Atatürk Anıtında düzenlenen tören ile başlayan Vergi Haftası çerçevesinde bir dizi etkinlik ve bilinçlendirme programları yapılacak.
Ülkemizde her yıl Şubat ayının son haftası ’Vergi Haftası’ olarak kutlanıyor. Bu hafta boyunca kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, kamu hizmetlerinin gerçekleştirilmesi için verginin önemini vurgulamak amacıyla bir dizi etkinlik düzenleniyor

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.