Sedat Yoğurtcu
Köşe Yazarı
Sedat Yoğurtcu
 

Yenilgiye rağmen Kupa'ya Devam...

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda adını son 16 takım arasına yazdırmayı başardı. Kupa' nın ilk ayağında kendi evinde oynadığı maçı 4 - 2 kazanan Mavi Beyazlılar, Bursa'ya avantajlı skor ile gitti. Karşılaşmaya ilk maçta olduğu gibi yine yedek ağırlıklı kadro ile çıkan Dadaşlar, ilk yarının 44. dakikası oynanırken kupanın başarılı ismi Sunu'nun ortasında, arka direkte topla buluşan Hamroun'un düzgün vuruşuyla golü buldu ve turun kapısını sonuna kadar araladı. İkinci yarı daha rahat bir oyun olacağını düşünürken, 64. dakikada Ali Akman'ın golüne engel olamayan Dadaşlar, kısa süreli bir panik yaşadı.   * * * * * * *   Maçın 69. dakikasında sakatlıktan yeni kurtulan Hamroun'u daha fazla riske etmek istemeyen Erkan Sözeri, bu oyuncunun yerine Hasan Ayaroğlu'nu sahaya sürdü. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Sezon başından beri ne oynadığını bir türlü anlayamadığım Hasan Ayaroğlu beni yine yanıltmadı. Hamroun'un yıprattığı Bursa'lı oyuncular Hasan Ayaroğlu'nun oyuna girmesi ile kendini buldu ve daha fazla hücuma katkı vermeye başladı. Güle oynaya götürdüğümüz maçın 82. dakikasında Ali Akman bir kez daha sahneye çıkarak, Bursaspor'un ikinci golünü kaydetti. Bu golde Hasan Ayaroğlu'nun kendisinden daha kısa boylu olmasına rağmen Ali Akman'a kafa vuruşu şansı vermesi kaleci Kayacan dahil herkesi çıldırttı.   * * * * * * *   Maçın kalan dakikalarında skoru korumasını bilen Erzurumspor, turu geçti geçmesine de oynadığı oyundan yine geçer not alamadı ve sınıfta kaldı. Bugün tekrar görmüş olduk ki Erzurumspor'da oynamayı hak etmeyen kısacası Erzurumspor'a külfet olan çok sayıda futbolcu var. Ben olsam bugün Bursa'ya giden kadrodan Kaleci Kayacan, Hamroun, Murat Uçar ve Mahamadou Ba, ( O da genç olması dolayısıyla ) dışında hiçbir futbolcuyu Erzurum'a getirmem! Bu futbolculara vereceğim maaş ile 4 tane sağlam adam alırım, kafam rahat olur. Artık bu maçı burada bitirip, asıl hedefimiz olan Altay maçına konsantre olmamız lazım, zira bu maç Süper Lig için kırılma maçlarından biri ve mutlak kazanılması gereken bir karşılaşma...
Ekleme Tarihi: 20 Aralık 2019 - Cuma

Yenilgiye rağmen Kupa'ya Devam...

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda adını son 16 takım arasına yazdırmayı başardı. Kupa' nın ilk ayağında kendi evinde oynadığı maçı 4 - 2 kazanan Mavi Beyazlılar, Bursa'ya avantajlı skor ile gitti. Karşılaşmaya ilk maçta olduğu gibi yine yedek ağırlıklı kadro ile çıkan Dadaşlar, ilk yarının 44. dakikası oynanırken kupanın başarılı ismi Sunu'nun ortasında, arka direkte topla buluşan Hamroun'un düzgün vuruşuyla golü buldu ve turun kapısını sonuna kadar araladı. İkinci yarı daha rahat bir oyun olacağını düşünürken, 64. dakikada Ali Akman'ın golüne engel olamayan Dadaşlar, kısa süreli bir panik yaşadı.

 

* * * * * * *

 

Maçın 69. dakikasında sakatlıktan yeni kurtulan Hamroun'u daha fazla riske etmek istemeyen Erkan Sözeri, bu oyuncunun yerine Hasan Ayaroğlu'nu sahaya sürdü. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Sezon başından beri ne oynadığını bir türlü anlayamadığım Hasan Ayaroğlu beni yine yanıltmadı. Hamroun'un yıprattığı Bursa'lı oyuncular Hasan Ayaroğlu'nun oyuna girmesi ile kendini buldu ve daha fazla hücuma katkı vermeye başladı. Güle oynaya götürdüğümüz maçın 82. dakikasında Ali Akman bir kez daha sahneye çıkarak, Bursaspor'un ikinci golünü kaydetti. Bu golde Hasan Ayaroğlu'nun kendisinden daha kısa boylu olmasına rağmen Ali Akman'a kafa vuruşu şansı vermesi kaleci Kayacan dahil herkesi çıldırttı.

 

* * * * * * *

 

Maçın kalan dakikalarında skoru korumasını bilen Erzurumspor, turu geçti geçmesine de oynadığı oyundan yine geçer not alamadı ve sınıfta kaldı. Bugün tekrar görmüş olduk ki Erzurumspor'da oynamayı hak etmeyen kısacası Erzurumspor'a külfet olan çok sayıda futbolcu var. Ben olsam bugün Bursa'ya giden kadrodan Kaleci Kayacan, Hamroun, Murat Uçar ve Mahamadou Ba, ( O da genç olması dolayısıyla ) dışında hiçbir futbolcuyu Erzurum'a getirmem! Bu futbolculara vereceğim maaş ile 4 tane sağlam adam alırım, kafam rahat olur. Artık bu maçı burada bitirip, asıl hedefimiz olan Altay maçına konsantre olmamız lazım, zira bu maç Süper Lig için kırılma maçlarından biri ve mutlak kazanılması gereken bir karşılaşma...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.