Devrim AKTÜRK
Köşe Yazarı
Devrim AKTÜRK
 

Diyarbakır'lı Serkan'ın Survivor Hayali

Erzurumsonhaber / Erzurum - Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survıvor Türkiye programına katılmak için, 5 yıldır hazırlık yapan ve günlerinin birçoğunu spora harcayan Diyarbakırlı Serkan Bayram, sesini Acunn Medya’ya ulaştırmak istiyor.   Diyarbakır doğumlu olan ve 15 yaşından beridir Survıvor Türkiye programına katılmak için 5 yıldır durmak bilmeden spor yapan Serkan Bayram, sesini Acun Medya’ya duyurmak için Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi’nde bulunan Gaziler Medland Luna Park’ın karşısına, arkadaşlarının da yardımı ile Survivor yarışmasını andıran parkur inşa etti. Parkuru sadece bir günde inşa eden Serkan Bayram, her gün yaptığı düzenli spor sayesinde fit olduğunu ve Survivor 2020 kadrosunda yer almak istediğini belirtti.   Yarışmaya katılması takdirde birinci olmak için dişini tırnağına katacağını belirten Serkan Bayram; ‘‘ Semt pazarlarında alın teri dökerek paramı kazanmaktayım. Tam on beş yaşımdan beridir bu büyük yarışmaya katılma hayali ile son beş yılımı düzenli spora adadım. Şu anda yirmi yaşımdayım ve Survivor Türkiye yarışma programı benim çok büyük bir hayalim. Bu sebeple hayallerimin peşinde koşmaktayım. İnanıyorum ki bu yarışma programında memleketimi temsil edecek olan ilk Diyarbakırlı da ben olacağım. Keza bu yarışmaya katılırsam şayet,  şehrime şampiyonluğu getirmek için dişimi tırnağıma katacağım. En büyük destekçilerim olan ve her daim yanımda duran KNS YAPIM yönetmeni ve senaristi sayın Diyar Kaya'ya müteşekkirim. Kendileri ve yardımcısı Devrim Aktürk ile klip çalışmamı üstlendiler. Ayrıca bu yarışmada şahsıma en yakın bulduğum isim ise, Turabi Çamkıran’dır.’’ diye açıkladı.     HABER: Devrim AKTÜRK
Ekleme Tarihi: 30 Eylül 2019 - Pazartesi

Diyarbakır'lı Serkan'ın Survivor Hayali

Erzurumsonhaber / Erzurum - Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survıvor Türkiye programına katılmak için, 5 yıldır hazırlık yapan ve günlerinin birçoğunu spora harcayan Diyarbakırlı Serkan Bayram, sesini Acunn Medya’ya ulaştırmak istiyor.

 

Diyarbakır doğumlu olan ve 15 yaşından beridir Survıvor Türkiye programına katılmak için 5 yıldır durmak bilmeden spor yapan Serkan Bayram, sesini Acun Medya’ya duyurmak için Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi’nde bulunan Gaziler Medland Luna Park’ın karşısına, arkadaşlarının da yardımı ile Survivor yarışmasını andıran parkur inşa etti. Parkuru sadece bir günde inşa eden Serkan Bayram, her gün yaptığı düzenli spor sayesinde fit olduğunu ve Survivor 2020 kadrosunda yer almak istediğini belirtti.

 

Yarışmaya katılması takdirde birinci olmak için dişini tırnağına katacağını belirten Serkan Bayram; ‘‘ Semt pazarlarında alın teri dökerek paramı kazanmaktayım. Tam on beş yaşımdan beridir bu büyük yarışmaya katılma hayali ile son beş yılımı düzenli spora adadım. Şu anda yirmi yaşımdayım ve Survivor Türkiye yarışma programı benim çok büyük bir hayalim. Bu sebeple hayallerimin peşinde koşmaktayım. İnanıyorum ki bu yarışma programında memleketimi temsil edecek olan ilk Diyarbakırlı da ben olacağım. Keza bu yarışmaya katılırsam şayet,  şehrime şampiyonluğu getirmek için dişimi tırnağıma katacağım. En büyük destekçilerim olan ve her daim yanımda duran KNS YAPIM yönetmeni ve senaristi sayın Diyar Kaya'ya müteşekkirim. Kendileri ve yardımcısı Devrim Aktürk ile klip çalışmamı üstlendiler. Ayrıca bu yarışmada şahsıma en yakın bulduğum isim ise, Turabi Çamkıran’dır.’’ diye açıkladı.

 

 

HABER: Devrim AKTÜRK

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.