Devrim AKTÜRK
Köşe Yazarı
Devrim AKTÜRK
 

Ebru Yaşar Düğüne katıldı Gelin ve Damat Unutuldu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Kürt kökenli Türk şarkıcı Ebru Yaşar, Diyarbakır’da eşi Necat Gülseven’in kardeşi Besri Güselven’in düğününe katıldı. Düğünde Ebru Yaşar halk oyunu oynarken, düğüne konuk gelen misafirler gelin ve damadı unuttu.   Sanatçı Ebru Yaşar, Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde Bozçalı Düğün Salonu’nda 09.11.2019 tarihinde kayın biraderi Besri Gülseven’in düğününe katıldı. Düğüne Ebru Yaşar’ın eşi Necat Gülseven ile ikiz çocukları Ebru Su ve Hasan Poyraz’da geldi. İki bin kişinin katıldığı düğünde dolarlar havada uçuştu. Düğünde sadece Kürtçe şarkılar söylenirken, salonda çok güzel görüntüler ve eğlenceli sahneler yaşandı.   Ebru Yaşarı’ın katıldığı düğünde ilk olarak mevlitler okundu, dualar edildi. Düğünde Ebru Yaşar’ın samimi davranışları ve misafirlerin ilgisi, gelin Hatice ile damat Besri Gülseven’in unutulmasına neden oldu.     Ebru Yaşar’ın Bismil’de başlattığı kütüphane çalışmaları ise halen devam ediyor.  
Ekleme Tarihi: 11 Kasım 2019 - Pazartesi

Ebru Yaşar Düğüne katıldı Gelin ve Damat Unutuldu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Kürt kökenli Türk şarkıcı Ebru Yaşar, Diyarbakır’da eşi Necat Gülseven’in kardeşi Besri Güselven’in düğününe katıldı. Düğünde Ebru Yaşar halk oyunu oynarken, düğüne konuk gelen misafirler gelin ve damadı unuttu.

 

Sanatçı Ebru Yaşar, Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde Bozçalı Düğün Salonu’nda 09.11.2019 tarihinde kayın biraderi Besri Gülseven’in düğününe katıldı. Düğüne Ebru Yaşar’ın eşi Necat Gülseven ile ikiz çocukları Ebru Su ve Hasan Poyraz’da geldi. İki bin kişinin katıldığı düğünde dolarlar havada uçuştu. Düğünde sadece Kürtçe şarkılar söylenirken, salonda çok güzel görüntüler ve eğlenceli sahneler yaşandı.

 

Ebru Yaşarı’ın katıldığı düğünde ilk olarak mevlitler okundu, dualar edildi. Düğünde Ebru Yaşar’ın samimi davranışları ve misafirlerin ilgisi, gelin Hatice ile damat Besri Gülseven’in unutulmasına neden oldu.  

 

Ebru Yaşar’ın Bismil’de başlattığı kütüphane çalışmaları ise halen devam ediyor.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.