Devrim AKTÜRK
Köşe Yazarı
Devrim AKTÜRK
 

Hazreti Süleyman Parkında seyyar satıcılık devri sona eriyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - Başta vatandaşlar olmak üzere, turistlerin de rahatsız olduğu ve şikâyetler yağdırdığı Hazreti Süleyman Cami ve Parkı’nda seyyar satıcılık devri sona eriyor.   HDP’nin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Dr. Selçuk Mızraklı ve yönetimine atılan kayyum ile birlikte, yeni Başkan Vekili ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı ilk çalışmalardan biri, şikâyetlerin yoğun olduğu Hazreti Süleyman Parkı etrafında yer edinen dilencilerin ve seyyar satıcıların çalışmalarına son vermek, en azından asgari seviyeye indirmek oldu.    Herhangi bir olay veya sorun çıkmasın diye de, Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir zabıta aracı parkın hemen girişinde görev almaktadır.   BELEDİYE’NİN SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA DUYURU YAPILMIŞTI   Yaklaşık bir hafta önce konuyla ilgili Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinde bir açıklamada bulunmuştu. Belediye, sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklamada; ‘‘Büyükşehir sizin için çalışıyor. Kadim şehrimizin ziyaretçilerine daha güzel bir kent sunmak amacıyla, zabıtalarımız iş başında. Bu kapsamda işportacılara görüntü ve gürültü kirliliğine karşı uyarılarda bulunuldu. Her şey daha güzel bir Diyarbakır için.’’ diye belirtmişti.   HABER: Devrim AKTÜRK
Ekleme Tarihi: 27 Eylül 2019 - Cuma

Hazreti Süleyman Parkında seyyar satıcılık devri sona eriyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - Başta vatandaşlar olmak üzere, turistlerin de rahatsız olduğu ve şikâyetler yağdırdığı Hazreti Süleyman Cami ve Parkı’nda seyyar satıcılık devri sona eriyor.

 

HDP’nin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Dr. Selçuk Mızraklı ve yönetimine atılan kayyum ile birlikte, yeni Başkan Vekili ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı ilk çalışmalardan biri, şikâyetlerin yoğun olduğu Hazreti Süleyman Parkı etrafında yer edinen dilencilerin ve seyyar satıcıların çalışmalarına son vermek, en azından asgari seviyeye indirmek oldu.

 

 Herhangi bir olay veya sorun çıkmasın diye de, Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir zabıta aracı parkın hemen girişinde görev almaktadır.

 

BELEDİYE’NİN SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA DUYURU YAPILMIŞTI

 

Yaklaşık bir hafta önce konuyla ilgili Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinde bir açıklamada bulunmuştu. Belediye, sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklamada; ‘‘Büyükşehir sizin için çalışıyor. Kadim şehrimizin ziyaretçilerine daha güzel bir kent sunmak amacıyla, zabıtalarımız iş başında. Bu kapsamda işportacılara görüntü ve gürültü kirliliğine karşı uyarılarda bulunuldu. Her şey daha güzel bir Diyarbakır için.’’ diye belirtmişti.

 

HABER: Devrim AKTÜRK

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.