Fahri ÇELİKÖZ
Köşe Yazarı
Fahri ÇELİKÖZ
 

Erzurum Son Haber

Kıymetli okuyucularımız;   Siz kıymetli okuyucularımızdan gelen isteklere binaen Erzurumsonhaber.com Haber sitemizin ön yüzünü Profesyonel ekipler tarafından değiştik. Yeni Site ön yüzümüz ve mobil sitemiz ile siz kıymetli okuyucularımıza Görünümü güzel, haber akışı ve okunuş olarak daha rahat bir yazılım yükledik. Yeni yazılımızı beğeneceğinizden eminiz.    Bundan sonrada sizlerden gelen istek ve şikayetleri değerlendirip siz kıymetli okuyucularımız için en güzelini yapmaya gayret edeceğiz.   www.erzurumsonhaber.com ' a göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür eder, saygılar sunuzarız.   
Ekleme Tarihi: 23 Ekim 2017 - Pazartesi

Erzurum Son Haber

Kıymetli okuyucularımız;

 

Siz kıymetli okuyucularımızdan gelen isteklere binaen Erzurumsonhaber.com Haber sitemizin ön yüzünü Profesyonel ekipler tarafından değiştik. Yeni Site ön yüzümüz ve mobil sitemiz ile siz kıymetli okuyucularımıza Görünümü güzel, haber akışı ve okunuş olarak daha rahat bir yazılım yükledik. Yeni yazılımızı beğeneceğinizden eminiz. 

 

Bundan sonrada sizlerden gelen istek ve şikayetleri değerlendirip siz kıymetli okuyucularımız için en güzelini yapmaya gayret edeceğiz.

 

www.erzurumsonhaber.com ' a göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür eder, saygılar sunuzarız. 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.