Fatih ÇAĞLAYAN
Köşe Yazarı
Fatih ÇAĞLAYAN
 

Erzurum Son Haber Android Uygulaması Yayında

Merhabalar Kıymetli Erzurumsonhaber.com okuyucularımız. Siz Kıymetli takipçilerimiz için Her nerede olursa olsun Erzurum ile ilgili Tüm haberlere , Bölge ve Türkiye'de öne çıkan Güncel haberlere anında ulaşabilmeniz için Android Mobil Uygulamamız Google Play storede yerini aldı. Akıllı Telefon Kullanıcıları; Erzurum'un  Dünya'ya açılan Kapısı erzurumsonhaber.com İnternet haber sitesinin, Erzurumsonhaber android mobil uygulamasını ücretsiz olarak google play store'dan indirerek kullanabilirler. Erzurum'un Büyüyen ve güncel haber sitesi olma özelliğini devam ettiren Erzurumsonhaber, Erzurum haberleri,  bölge ve ulusal haberleri bundan böyle size bir tık kadar yakın olacak. Haber uygulamamız ile her ortamda güvenilir ve hızlı habere ulaşmanın keyfini yaşayın. Siz nerede olursanız olun Haberler Erzurumsonhaber Mobil Uygulaması ile yanınızda Erzurumsonhaber Android Mobil Uygulamamızı İndirmek İçin TIKLAYINIZ..          
Ekleme Tarihi: 17 Aralık 2017 - Pazar

Erzurum Son Haber Android Uygulaması Yayında

Merhabalar Kıymetli Erzurumsonhaber.com okuyucularımız.

Siz Kıymetli takipçilerimiz için Her nerede olursa olsun Erzurum ile ilgili Tüm haberlere , Bölge ve Türkiye'de öne çıkan Güncel haberlere anında ulaşabilmeniz için Android Mobil Uygulamamız Google Play storede yerini aldı.

Akıllı Telefon Kullanıcıları; Erzurum'un  Dünya'ya açılan Kapısı erzurumsonhaber.com İnternet haber sitesinin, Erzurumsonhaber android mobil uygulamasını ücretsiz olarak google play store'dan indirerek kullanabilirler.

Erzurum'un Büyüyen ve güncel haber sitesi olma özelliğini devam ettiren Erzurumsonhaber, Erzurum haberleri,  bölge ve ulusal haberleri bundan böyle size bir tık kadar yakın olacak.

Haber uygulamamız ile her ortamda güvenilir ve hızlı habere ulaşmanın keyfini yaşayın. Siz nerede olursanız olun Haberler Erzurumsonhaber Mobil Uygulaması ile yanınızda

Erzurumsonhaber Android Mobil Uygulamamızı İndirmek İçin TIKLAYINIZ..

 

 

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.