Sedat Yoğurtcu
Köşe Yazarı
Sedat Yoğurtcu
 

Erkan Sözeri'ye...

Erzurumsonhaber / Erzurum - Bu defa daha maç bitmeden yazımı yazıyorum, belki de takım galip gelecek, ama benim hiç mi hiç umrumda değil! Çünkü yeter artık, yeter, yeter oğlu yeter! Erzurumspor bu kadar sahipsiz mi Allah aşkına? Bu takımın sahibi, yönetimi, başkanı, taraftarı yok mu? Bu nasıl iş? Bir tane adam gelecek, aklımız ile alay edecek! Biz ne ara bu hallere düştük? Az silkinin, kendinize gelin efendiler! Yahu Erkan Sözeri bizimle eğleniyor! Görmüyor musunuz, takıma hiçbir faydası yok! İddia ediyorum Erzurumspor'un kadrosunu rakip takım hocaları çıkarsa bundan kötüsü olmaz! Lig bitiyor efendiler, lig bitiyor! Koskoca sezon göz göre göre heba olacak, ölüm uykusuna mı yattınız? Yazık günah değil mi bu takıma...?   * * * * * * *   Eyyy Erkan Sözeri, sana sesleniyorum sen bu milleti keriz mi sanıyorsun? Bu çıkardığın kadroları çok mu arıyorsun! Allah aşkına! Sen bu takıma hangi oyun sistemini oynatıyorsun? Kaç hafta oldu, bir tane olumlu katkın yok şu takıma, takım kaliteli ayakları ile hasbelkader maç kazanıyor. Ben söylemekten bıktım usandım, sen izlemekten usanmadın hocam! Kusura bakma ama burası Erzurum. Öyle kafana göre takılamazsın! Saha kenarında maç izlemek nasıl, güzel oluyor mu? Bence güzeldir, çünkü en güzel açıdan izliyorsun maçları, Bak Erkan hoca! şampiyonluğa oynayan takım böyle oynamaz, sen ilk şutunu 18. dakikada atmışsın rakip kaleye (  Ona da şut dersek tabii! ). Sen bu İbrahim Akdağ'ı hala nasıl oynatıyorsun? Senin takım üzerinde hiç otoriten yok mu? Bu adam her hafta geziyor sahada görmüyor musun? ( Haaa kulağımıza bazı şeyler geliyor ki ben bunları düşünmek bile istemiyorum ) birde şunu söyleyeyim sana hocam, ikinci yarı başlarken bulunduğum ortamda herkes değişiklik yok muuuu diye söylendi, ama sen İlk yarı çok iyi top oynamış gibi ikinci yarıya yine aynı kadro ile başladın. rakip takımlar artık ezberledi  Emrah Başsan' ı durdur maçı kazan daha ne kadar bu oyun sisteminde ısrar edeceksin!...
Ekleme Tarihi: 28 Aralık 2019 - Cumartesi

Erkan Sözeri'ye...

Erzurumsonhaber / Erzurum - Bu defa daha maç bitmeden yazımı yazıyorum, belki de takım galip gelecek, ama benim hiç mi hiç umrumda değil! Çünkü yeter artık, yeter, yeter oğlu yeter! Erzurumspor bu kadar sahipsiz mi Allah aşkına? Bu takımın sahibi, yönetimi, başkanı, taraftarı yok mu? Bu nasıl iş? Bir tane adam gelecek, aklımız ile alay edecek! Biz ne ara bu hallere düştük? Az silkinin, kendinize gelin efendiler! Yahu Erkan Sözeri bizimle eğleniyor! Görmüyor musunuz, takıma hiçbir faydası yok! İddia ediyorum Erzurumspor'un kadrosunu rakip takım hocaları çıkarsa bundan kötüsü olmaz! Lig bitiyor efendiler, lig bitiyor! Koskoca sezon göz göre göre heba olacak, ölüm uykusuna mı yattınız? Yazık günah değil mi bu takıma...?

 

* * * * * * *

 

Eyyy Erkan Sözeri, sana sesleniyorum sen bu milleti keriz mi sanıyorsun? Bu çıkardığın kadroları çok mu arıyorsun! Allah aşkına! Sen bu takıma hangi oyun sistemini oynatıyorsun? Kaç hafta oldu, bir tane olumlu katkın yok şu takıma, takım kaliteli ayakları ile hasbelkader maç kazanıyor. Ben söylemekten bıktım usandım, sen izlemekten usanmadın hocam! Kusura bakma ama burası Erzurum. Öyle kafana göre takılamazsın! Saha kenarında maç izlemek nasıl, güzel oluyor mu? Bence güzeldir, çünkü en güzel açıdan izliyorsun maçları, Bak Erkan hoca! şampiyonluğa oynayan takım böyle oynamaz, sen ilk şutunu 18. dakikada atmışsın rakip kaleye (  Ona da şut dersek tabii! ). Sen bu İbrahim Akdağ'ı hala nasıl oynatıyorsun? Senin takım üzerinde hiç otoriten yok mu? Bu adam her hafta geziyor sahada görmüyor musun? ( Haaa kulağımıza bazı şeyler geliyor ki ben bunları düşünmek bile istemiyorum ) birde şunu söyleyeyim sana hocam, ikinci yarı başlarken bulunduğum ortamda herkes değişiklik yok muuuu diye söylendi, ama sen İlk yarı çok iyi top oynamış gibi ikinci yarıya yine aynı kadro ile başladın. rakip takımlar artık ezberledi  Emrah Başsan' ı durdur maçı kazan daha ne kadar bu oyun sisteminde ısrar edeceksin!...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.