Sedat Yoğurtcu
Köşe Yazarı
Sedat Yoğurtcu
 

Henüz herşey bitmedi..

Erzurumsonhaber / Erzurum - Öyle uzun uzadıya yazmayacağım. Evet önemli bir avantajı yitirdik, kazanmış olsaydık ipler bizim elimizde olacaktı. Aslında maça da çok iyi başladık. Eduok ile daha maçın başında çok önemli ve yüzde yüz iki gol pozisyonu bulduk. Fakat bu pozisyonları gole çeviremedik. Sezon başından beri yaşadığımız orijin golcü eksiğini yine fazlasıyla htik...   İkinci yarıda Evkur Yeni Malatyaspor oyunun üstünlüğünü eline aldı ve usta ayakları ile bulduğu gollerle sonuca gitti. Erzurumspor kümede kalmak için artık iki maçını da kazanıp rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecek. Şahsi fikrim şansımız hala devam ediyor. Hiçbir şey imkansız değil, biraz matematik hesabı yaptım, burda yazıp kafaları karıştırmak istemiyorum, ama benim kümede kalmak için umudum hala çok yüksek...    Bir hatırlatma da Evkur Yeni Malatyaspor taraftarına, yani kısaca Malatya'lılara. İyi kadronuz var, eyvallah! Maçı kazandınız, eyvallah! Ama Erzurum kümeye diye bağırmak hele hele maç sonrası Erzurumspor'lu futbolculara saldırmak terbiyesizliktir, ahlaksızlıktır! Ne çabuk unuttunuz, Malatyaspor'un amatör kümeye kadar düşüp kapandığı günleri... Düşmez kalkmaz bir Allah'tır...! Elbet birgün hesabı sorulur bu yaptıklarınızın...!
Ekleme Tarihi: 13 Mayıs 2019 - Pazartesi

Henüz herşey bitmedi..

Erzurumsonhaber / Erzurum - Öyle uzun uzadıya yazmayacağım. Evet önemli bir avantajı yitirdik, kazanmış olsaydık ipler bizim elimizde olacaktı. Aslında maça da çok iyi başladık. Eduok ile daha maçın başında çok önemli ve yüzde yüz iki gol pozisyonu bulduk. Fakat bu pozisyonları gole çeviremedik. Sezon başından beri yaşadığımız orijin golcü eksiğini yine fazlasıyla htik...
 

İkinci yarıda Evkur Yeni Malatyaspor oyunun üstünlüğünü eline aldı ve usta ayakları ile bulduğu gollerle sonuca gitti. Erzurumspor kümede kalmak için artık iki maçını da kazanıp rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecek. Şahsi fikrim şansımız hala devam ediyor. Hiçbir şey imkansız değil, biraz matematik hesabı yaptım, burda yazıp kafaları karıştırmak istemiyorum, ama benim kümede kalmak için umudum hala çok yüksek... 

 

Bir hatırlatma da Evkur Yeni Malatyaspor taraftarına, yani kısaca Malatya'lılara. İyi kadronuz var, eyvallah! Maçı kazandınız, eyvallah! Ama Erzurum kümeye diye bağırmak hele hele maç sonrası Erzurumspor'lu futbolculara saldırmak terbiyesizliktir, ahlaksızlıktır! Ne çabuk unuttunuz, Malatyaspor'un amatör kümeye kadar düşüp kapandığı günleri... Düşmez kalkmaz bir Allah'tır...! Elbet birgün hesabı sorulur bu yaptıklarınızın...!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.