Sedat Yoğurtcu
Köşe Yazarı
Sedat Yoğurtcu
 

Ne Oynuyorsunuz Beyler..

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumspor da yönetimler değişiyor, hocalar değişiyor, futbolcular değişiyor ama değişmeyen tek şey var oda oynanan futbol ve aldığı sonuçlar. Sezon başından beri oyun sistemi olmayan, ne oynadığını bilmeyen bir takım var ortada, Uyum sorunu yaşayan oyuncular oldu dediler, sakatlıklar yaşadık dediler,  Erzurum soğuk dediler, oyuncular bizi tercih etmiyor dediler, dediler de dediler ama gelinen süreçte artık söz bitti. Bundan sonra puanlar konuşuyor. Rakiplerin devre arasında yaptığı transferler ile ligin ikinci yarısında fırtına gibi eserken, Erzurum gibi önemli futbol şehrinde neden başarı bir türlü yakalanamadı. En son Hamza Hamzaoğlu hoca geldi bir hava yakalanır rüzgar Erzurumspor için eser diye beklerken, bugün oynanan futbol geçen haftaları arattı. Takım sahada adeta tel tel dökülürken Hamza hoca kenardan sadece seyretti. Zaten sahaya sürdüğü  kadro maç öncesi eleştirilere maruz kalan Hamzaoğlu, oyuncu değişikliği konusunda da hem geç kaldı hemde yalnış tercihleri ile maçın kaybedilmesinde başrolü oynadı. Şimdi artık toparlanıp gelecek hafta oynanacak olan Trabzonspor maçına odaklanmak gerekiyor Trabzon maçının da kaybedilmesi demek Allah korusun Erzurumspor için çok zor günleri de beraberinde getirir zira görünen köy artık çok uzakta değil... 
Ekleme Tarihi: 11 Mart 2019 - Pazartesi

Ne Oynuyorsunuz Beyler..

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumspor da yönetimler değişiyor, hocalar değişiyor, futbolcular değişiyor ama değişmeyen tek şey var oda oynanan futbol ve aldığı sonuçlar.

Sezon başından beri oyun sistemi olmayan, ne oynadığını bilmeyen bir takım var ortada, Uyum sorunu yaşayan oyuncular oldu dediler, sakatlıklar yaşadık dediler,  Erzurum soğuk dediler, oyuncular bizi tercih etmiyor dediler, dediler de dediler ama gelinen süreçte artık söz bitti.

Bundan sonra puanlar konuşuyor. Rakiplerin devre arasında yaptığı transferler ile ligin ikinci yarısında fırtına gibi eserken, Erzurum gibi önemli futbol şehrinde neden başarı bir türlü yakalanamadı. En son Hamza Hamzaoğlu hoca geldi bir hava yakalanır rüzgar Erzurumspor için eser diye beklerken, bugün oynanan futbol geçen haftaları arattı.

Takım sahada adeta tel tel dökülürken Hamza hoca kenardan sadece seyretti. Zaten sahaya sürdüğü  kadro maç öncesi eleştirilere maruz kalan Hamzaoğlu, oyuncu değişikliği konusunda da hem geç kaldı hemde yalnış tercihleri ile maçın kaybedilmesinde başrolü oynadı.

Şimdi artık toparlanıp gelecek hafta oynanacak olan Trabzonspor maçına odaklanmak gerekiyor Trabzon maçının da kaybedilmesi demek Allah korusun Erzurumspor için çok zor günleri de beraberinde getirir zira görünen köy artık çok uzakta değil... 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.