Sedat Yoğurtcu
Köşe Yazarı
Sedat Yoğurtcu
 

Yazık Oldu...

Erzurumsonhaber / Erzurum - Geçen yıl tamda bu tarihler de süper lige merhaba demişti, Erzurumspor ne acıdır ki yine aynı tarihlerde süper lige veda etti. Sezon başında yapılan yanlış oyuncu tercihleri yanlış hoca ile lige başlanması yine yanlış hocalar ile devam edilmesi sonun başlangıcı oldu maalesef.   Söylenecek çok şey yok burası süper lig burası kurtlar sofrası burda sadece sahada kazanamazsın, burda lobin güçlü olacak  ne yazık ki kurduğu kadro gibi yönetimleri de zayıftı Erzurumsporun ve Mhk olsun federasyonu olsun istediği gibi oynadı istediği hakemi verdi Erzurumspor maçlarına istediği gibi de yönetti..   Çok uzun yazmıycam nihayetinde sezon bitti Erzurumspor bir alt lige düştü, bundan sonra yapılacak tek şey hatalardan ders çıkararak geriye daha güçlü dönmek, aksi halde yine çok zor günler bekler Erzurumsporu..   Ve son olarak acısıyla tatlısıyla ( ne yazık ki tatlısı olmadı Erzurumspor için ) bir sezonu geride bıraktık yeni sezonda görüşmek üzere hoşçakalın...
Ekleme Tarihi: 28 Mayıs 2019 - Salı

Yazık Oldu...

Erzurumsonhaber / Erzurum - Geçen yıl tamda bu tarihler de süper lige merhaba demişti, Erzurumspor ne acıdır ki yine aynı tarihlerde süper lige veda etti. Sezon başında yapılan yanlış oyuncu tercihleri yanlış hoca ile lige başlanması yine yanlış hocalar ile devam edilmesi sonun başlangıcı oldu maalesef.

 

Söylenecek çok şey yok burası süper lig burası kurtlar sofrası burda sadece sahada kazanamazsın, burda lobin güçlü olacak  ne yazık ki kurduğu kadro gibi yönetimleri de zayıftı Erzurumsporun ve Mhk olsun federasyonu olsun istediği gibi oynadı istediği hakemi verdi Erzurumspor maçlarına istediği gibi de yönetti..

 

Çok uzun yazmıycam nihayetinde sezon bitti Erzurumspor bir alt lige düştü, bundan sonra yapılacak tek şey hatalardan ders çıkararak geriye daha güçlü dönmek, aksi halde yine çok zor günler bekler Erzurumsporu..

 

Ve son olarak acısıyla tatlısıyla ( ne yazık ki tatlısı olmadı Erzurumspor için ) bir sezonu geride bıraktık yeni sezonda görüşmek üzere hoşçakalın...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.