Sedat Yoğurtcu
Köşe Yazarı
Sedat Yoğurtcu
 

Bir Erkan Sözeri Klasiği..

Erzurumsonhaber / Erzurum - Maç öncesi yayıncı kuruluş, teknik direktörler ile röportaj yapıyor, Erzurumspor'un Hocası buraya puan ya da puanlar almaya geldik diyor, bu da Erkan Sözeri'nin hem bulunduğu lige hem Erzurumspor'a hatta ve hatta teknik direktörlük yaptığı futbola ne kadar uzak olduğunu ortaya koyuyor! Bak Erkan Sözeri, dünyanın herhangi bir yerinde şampiyonluğa oynayan takım, puan ya da puanlar için değil sadece 3 puan için sahaya çıkar ve öyle de oynar! Ne yazık ki sen daha bunun farkında değilsin! Biz de kalkmış (  Erzurumspor yönetimi ) senden şampiyonluk bekliyoruz...   * * * * * * *   Maç başladığında görüyoruz ki, Erkan Sözeri tam da dediği gibi bir puan almaya gitmiş Bolu'ya! Dakikalar geçiyor Erzurumspor hiç oralı değil, al gülüm ver gülüm, 25. dakikada golü kalesinde gören Erzurumspor biraz hareketlenir diye bekliyoruz ama nafile! Geride top çevirmeye devam ediyor Erkan Sözer'inin takımı! Penaltı olmasa Erzurumspor'un gol atmaya niyeti de yok, hele maçın son dakikalarında Erkan Sözeri öyle değişiklikler yapıyor akıl alır gibi değil, resmen ve aleni şekilde beraberliğe yatıyor, maç böyle bitsin bize yeter diyor...   * * * * * * *   Haftalardır aynı şeyleri yazmaktan yoruldum! Her hafta farklı bir maç, farklı bir hikaye, olur dedikçe söz dönüyor dolaşıyor Erkan Sözeri'ye geliyor, olmuyor arkadaş olmuyor bu adam ile olmuyor! Neyi, neden hangi amaç ile zorluyorsunuz? Bu adam insanları futboldan soğuttu, gerçekten artık Erzurumspor maçlarını izlemek istemiyorum, rutine döndü Erzurumspor! İçeride zor bela alınan galibiyet, dışarıda beraberlik, oyun kalitesi zaten yerlerde! Eee bu takım nasıl şampiyon olacak, nasıl Süper Lig'e çıkacak...?
Ekleme Tarihi: 01 Şubat 2020 - Cumartesi

Bir Erkan Sözeri Klasiği..

Erzurumsonhaber / Erzurum - Maç öncesi yayıncı kuruluş, teknik direktörler ile röportaj yapıyor, Erzurumspor'un Hocası buraya puan ya da puanlar almaya geldik diyor, bu da Erkan Sözeri'nin hem bulunduğu lige hem Erzurumspor'a hatta ve hatta teknik direktörlük yaptığı futbola ne kadar uzak olduğunu ortaya koyuyor! Bak Erkan Sözeri, dünyanın herhangi bir yerinde şampiyonluğa oynayan takım, puan ya da puanlar için değil sadece 3 puan için sahaya çıkar ve öyle de oynar! Ne yazık ki sen daha bunun farkında değilsin! Biz de kalkmış (  Erzurumspor yönetimi ) senden şampiyonluk bekliyoruz...

 

* * * * * * *

 

Maç başladığında görüyoruz ki, Erkan Sözeri tam da dediği gibi bir puan almaya gitmiş Bolu'ya! Dakikalar geçiyor Erzurumspor hiç oralı değil, al gülüm ver gülüm, 25. dakikada golü kalesinde gören Erzurumspor biraz hareketlenir diye bekliyoruz ama nafile! Geride top çevirmeye devam ediyor Erkan Sözer'inin takımı! Penaltı olmasa Erzurumspor'un gol atmaya niyeti de yok, hele maçın son dakikalarında Erkan Sözeri öyle değişiklikler yapıyor akıl alır gibi değil, resmen ve aleni şekilde beraberliğe yatıyor, maç böyle bitsin bize yeter diyor...

 

* * * * * * *

 

Haftalardır aynı şeyleri yazmaktan yoruldum! Her hafta farklı bir maç, farklı bir hikaye, olur dedikçe söz dönüyor dolaşıyor Erkan Sözeri'ye geliyor, olmuyor arkadaş olmuyor bu adam ile olmuyor! Neyi, neden hangi amaç ile zorluyorsunuz? Bu adam insanları futboldan soğuttu, gerçekten artık Erzurumspor maçlarını izlemek istemiyorum, rutine döndü Erzurumspor! İçeride zor bela alınan galibiyet, dışarıda beraberlik, oyun kalitesi zaten yerlerde! Eee bu takım nasıl şampiyon olacak, nasıl Süper Lig'e çıkacak...?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.