Öğrenciler "Tarih Yazan Çocuklar" programı ile beğeni topladı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2024 - 19:55, Güncelleme: 19.01.2024 - 11:24
 

Öğrenciler "Tarih Yazan Çocuklar" programı ile beğeni topladı

Öğrenciler "Tarih Yazan Çocuklar" programı ile beğeni topladı
Oltu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri "Tarih Yazan Çocuklar" programı düzenledi. Öğrenciler gösterdikleri performansla beğeni topladı.Oltu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri tarafından "Tarih Yazan Çocuklar" programı gerçekleştirildi. Program, saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Mehmet Akif İlkokulu 2/A ve 2/D sınıfı öğrencileri, tarihe adını altın harflerle yazdırmış kahramanlarımızın hayat hikayelerinden kısa kesitler sundu ve seyirci öğrencilere ’Ben kimim?’ diye sordu.Okulun 4/A ve 4/B sınıfı öğrencilerini İstiklal Marşı oratoryo gösterilerini sergiledi ve ardından 3/B sınıfının hazırlamış olduğu Naim Süleymanoğlu klibi sunuldu.Okulun 2/B - 2/E ve 3/E sınıfı öğrencileri koro eşliğinde gösterilerini sergilerken, 4/C sınıfı öğrencileri hazırladıkları "Neler Öğrendik" isimli gösterilerini sundu. Oltu Gençlik ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen ilkokullar arası futbol turnuvasında şampiyon olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerine şampiyonluk kupasını Kaymakam İbrahim Gökmen verdi. Program, Kaymakam Gökmen’in programı düzenleyen öğretmenleri tebriği ile son buldu.Programa Oltu Kaymakamı İbrahim Gökmen, Milli Eğitim Müdürü İlhami Şahin, Oltu İlçe Emniyet Müdürü Uğur Özdoğan Oltu Halk Eğitim Müdürü Cemal Tanrıver, Oltu Bölge Trafik İstasyon Amiri Komiser Enes Baynal, okul müdürleri ve veliler katıldı.
Öğrenciler "Tarih Yazan Çocuklar" programı ile beğeni topladı
Oltu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri "Tarih Yazan Çocuklar" programı düzenledi. Öğrenciler gösterdikleri performansla beğeni topladı.
Oltu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri tarafından "Tarih Yazan Çocuklar" programı gerçekleştirildi. Program, saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Mehmet Akif İlkokulu 2/A ve 2/D sınıfı öğrencileri, tarihe adını altın harflerle yazdırmış kahramanlarımızın hayat hikayelerinden kısa kesitler sundu ve seyirci öğrencilere ’Ben kimim?’ diye sordu.
Okulun 4/A ve 4/B sınıfı öğrencilerini İstiklal Marşı oratoryo gösterilerini sergiledi ve ardından 3/B sınıfının hazırlamış olduğu Naim Süleymanoğlu klibi sunuldu.
Okulun 2/B - 2/E ve 3/E sınıfı öğrencileri koro eşliğinde gösterilerini sergilerken, 4/C sınıfı öğrencileri hazırladıkları "Neler Öğrendik" isimli gösterilerini sundu. Oltu Gençlik ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen ilkokullar arası futbol turnuvasında şampiyon olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerine şampiyonluk kupasını Kaymakam İbrahim Gökmen verdi. Program, Kaymakam Gökmen’in programı düzenleyen öğretmenleri tebriği ile son buldu.
Programa Oltu Kaymakamı İbrahim Gökmen, Milli Eğitim Müdürü İlhami Şahin, Oltu İlçe Emniyet Müdürü Uğur Özdoğan Oltu Halk Eğitim Müdürü Cemal Tanrıver, Oltu Bölge Trafik İstasyon Amiri Komiser Enes Baynal, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.