Fırat AKSOY
Köşe Yazarı
Fırat AKSOY
 

Akıl Oyunları

Erzxurumsonhaber / Erzurum - Sevgili okurlar,    biraz yazılarıma ara verdim, çünkü sağlık problemleri ile savaştım. Aslında herkes bir  savaş içinde... Hayat kavgasır, kendini anlatmaya çalışma savaşı, kendini ıspatlamaya çalışmak, dünyada ki süper güç olmayı istemek bunlardan bazıları. Şimdi sorarsanız, bu yazdığınız şeylerle dünyada süper güç olmaya amaçlamaçalamanın ne alakası var. Siz sormadan ben diyeyim. Akıl Oyunları kitabını bilirsiniz. Ve de flmini, ünlü bir matematikcinin var olma çabası içinde verdiği çabayı konu alan bir kitap.    Ben ise bundan değil, batının islam dünyasını karıştIrmak için yaptığı, baş vurduğu akıl oyunlarından bahsedeceğim.  YüzYıllardır İslam aleminin dağılıp, parçalanması için çalışan islam düşmanı, şeytanın iki ayaklı insan görünümlü canavarları bu planı gerçekleştirmek için bütün yollara baş vurmuş, Irkçılık çıkarmış ( ki , arabın arap olmayana üstünlüğü yoktur) kurmaca mezhepler( selefilik) ve bir çok şekilde     ( her koyun kendi bacağından asılır) bunu yapmaya çalışmış. Şimdilerde de moda olan size demokrasi getireceğiz safsatasI. Yada bu ülke de nükleer bomba var. Komik ama gerçek. Biz müslümanız ve bizim şeriata Allah  cc emirlerine itaat etmemiz gerekiyor. Yoksa demokrasi giden Irak,Afganistan,Suriye bölümmüş şimdilerde İran a demokrasi getirme peşinde ki Batı uygarlık adı altında kasaplığa devam ediyor. Müslümanlar ehli sünnet etrafında ( bir halife) birleşip birlikte hareket etmezlerse daha çok demokrasi ayağına vatanları işgal edilip, topraklarından çıkartılacaktır. Batı bakın bir Papa etrafında nasıl birleşiyor. Haçlı oluyor. Müslüman kanı içmek için vampir dişlerini biliyor, derhal tüm islam Coğrafyası bir olmalı. Âlimlerden Çağrılar yükselmeli. Birlik çağrıları yapılmalı. D8 ler devreye girmeli derhal bu ülkeler euro gibi kendi paralarınI basmalı bu aralarda resim olarak Kabe, Mescidi aksa, Ayasofya vb kullanılmalı. Batı kuduracaktır. Nasıl oluyorda ben müslümanım diyen biri Rusya bizim dostumuz, Amerika, Çin bizim dostumuz diyebiliyor. Ayette Cenabı Hak cc onları kendinize dost edilmeyen derken bizler açık açık onlar bizim dostumuz diyebiliyor Allah cc savaş açıyoruz. Başımıza gelen bütün bu mudibetler bizim kendi tercihimiz. Derhal toparlanmalıyız. Birlik olup ,ilimde,Fender ,matamatikte vb kendi bilim adamlarımızı yetiştirip sahip çıkmalıyız..    Ben bilmem ama bu da bir gerçek altı yüz yıl islam ile yönetilmiş ve bir kişinin burnu kanamanış bir durum varken, yüz yıldır batıya boyun eymiş islam Coğrafyası kan ağlıyor.    Demesi benden....
Ekleme Tarihi: 21 Ocak 2020 - Salı

Akıl Oyunları

Erzxurumsonhaber / Erzurum - Sevgili okurlar,

 

 biraz yazılarıma ara verdim, çünkü sağlık problemleri ile savaştım. Aslında herkes bir  savaş içinde... Hayat kavgasır, kendini anlatmaya çalışma savaşı, kendini ıspatlamaya çalışmak, dünyada ki süper güç olmayı istemek bunlardan bazıları. Şimdi sorarsanız, bu yazdığınız şeylerle dünyada süper güç olmaya amaçlamaçalamanın ne alakası var. Siz sormadan ben diyeyim. Akıl Oyunları kitabını bilirsiniz. Ve de flmini, ünlü bir matematikcinin var olma çabası içinde verdiği çabayı konu alan bir kitap. 
 
Ben ise bundan değil, batının islam dünyasını karıştIrmak için yaptığı, baş vurduğu akıl oyunlarından bahsedeceğim.  YüzYıllardır İslam aleminin dağılıp, parçalanması için çalışan islam düşmanı, şeytanın iki ayaklı insan görünümlü canavarları bu planı gerçekleştirmek için bütün yollara baş vurmuş, Irkçılık çıkarmış ( ki , arabın arap olmayana üstünlüğü yoktur) kurmaca mezhepler( selefilik) ve bir çok şekilde  
 
( her koyun kendi bacağından asılır) bunu yapmaya çalışmış. Şimdilerde de moda olan size demokrasi getireceğiz safsatasI. Yada bu ülke de nükleer bomba var. Komik ama gerçek. Biz müslümanız ve bizim şeriata Allah  cc emirlerine itaat etmemiz gerekiyor. Yoksa demokrasi giden Irak,Afganistan,Suriye bölümmüş şimdilerde İran a demokrasi getirme peşinde ki Batı uygarlık adı altında kasaplığa devam ediyor. Müslümanlar ehli sünnet etrafında ( bir halife) birleşip birlikte hareket etmezlerse daha çok demokrasi ayağına vatanları işgal edilip, topraklarından çıkartılacaktır. Batı bakın bir Papa etrafında nasıl birleşiyor. Haçlı oluyor. Müslüman kanı içmek için vampir dişlerini biliyor, derhal tüm islam Coğrafyası bir olmalı. Âlimlerden Çağrılar yükselmeli. Birlik çağrıları yapılmalı. D8 ler devreye girmeli derhal bu ülkeler euro gibi kendi paralarınI basmalı bu aralarda resim olarak Kabe, Mescidi aksa, Ayasofya vb kullanılmalı. Batı kuduracaktır. Nasıl oluyorda ben müslümanım diyen biri Rusya bizim dostumuz, Amerika, Çin bizim dostumuz diyebiliyor. Ayette Cenabı Hak cc onları kendinize dost edilmeyen derken bizler açık açık onlar bizim dostumuz diyebiliyor Allah cc savaş açıyoruz. Başımıza gelen bütün bu mudibetler bizim kendi tercihimiz. Derhal toparlanmalıyız. Birlik olup ,ilimde,Fender ,matamatikte vb kendi bilim adamlarımızı yetiştirip sahip çıkmalıyız.. 
 
Ben bilmem ama bu da bir gerçek altı yüz yıl islam ile yönetilmiş ve bir kişinin burnu kanamanış bir durum varken, yüz yıldır batıya boyun eymiş islam Coğrafyası kan ağlıyor. 
 
Demesi benden....
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.