Fırat AKSOY
Köşe Yazarı
Fırat AKSOY
 

Dadaş Kemal

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Bu hafta sizlere Erzurum'da çekilmeye başlanan internet dizisi "eksi 25 ( Dadaş Kemal ) den" bahsedeceğim. 3. Bölümü çekilen dizinin yönetmenliğini üstlenmekten ve Dadaş Kemal karakterini oynamaktan çok mutluyum. 4 yıl önce yazdığım dizinin castı yeni oluştu. Peki nasıl bir dizi. Yurt dışından kaçak olarak sokulmaya çalışılan bütün yasa dışı ürünlere ve bağımlılık yapan uyuşturucu gibi maddelerin geçmemesi için Kurtlar Sofrası diye bilinen 5000 yıldır var olan bir oluşumla görevlendirilen bu karakteri çok şakacı ve ayrıca ülkesi için çok fedakarlık yapan bir Erzurum'lu olarak göreceksiniz. Tüm Doğuyu ve Erzurum' u bulacaksınız. Erzurum'un tek dizisine sahip çıkmanız dileği ile... Sosyal medya dizisi olarak çekilen dizinin sayfa linki aşağıdadır. https://www.youtube.com/channel/UCPbVY_p3wqrrSaxEdobhtDg   Buradan abone olup destek verebilirsiniz.   Saygılarımla...
Ekleme Tarihi: 04 Aralık 2018 - Salı

Dadaş Kemal

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Bu hafta sizlere Erzurum'da çekilmeye başlanan internet dizisi "eksi 25 ( Dadaş Kemal ) den" bahsedeceğim. 3. Bölümü çekilen dizinin yönetmenliğini üstlenmekten ve Dadaş Kemal karakterini oynamaktan çok mutluyum.

4 yıl önce yazdığım dizinin castı yeni oluştu. Peki nasıl bir dizi. Yurt dışından kaçak olarak sokulmaya çalışılan bütün yasa dışı ürünlere ve bağımlılık yapan uyuşturucu gibi maddelerin geçmemesi için Kurtlar Sofrası diye bilinen 5000 yıldır var olan bir oluşumla görevlendirilen bu karakteri çok şakacı ve ayrıca ülkesi için çok fedakarlık yapan bir Erzurum'lu olarak göreceksiniz.

Tüm Doğuyu ve Erzurum' u bulacaksınız. Erzurum'un tek dizisine sahip çıkmanız dileği ile...

Sosyal medya dizisi olarak çekilen dizinin sayfa linki aşağıdadır.


https://www.youtube.com/channel/UCPbVY_p3wqrrSaxEdobhtDg

 

Buradan abone olup destek verebilirsiniz.

 

Saygılarımla...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.